Accés clients
FacebookLinkedIn

ÆIO Enginyers

LA NOSTRA HISTÒRIA

ÆiO Enginyers S.L. es una enginyeria de serveis que va iniciar la seva activitat a principis del 2009.

Responent a una inquietud, es pretenia crear una empres que dones “tot” tipus de serveis d'enginyeria. D'aquí surt el nostre nom, ja que ÆiO es una paraula que en Esperant vol dir “tot”.

LA NOSTRA FILOSOFIA

A ÆiO Enginyers creiem en la formació continuada en les noves tecnologies i així ho rebem dels nostres clients, podent oferir solucions innovadores, aportant un alt valor afegit.

Eficiència, Productivitat i Qualitat, son termes en els que ens trobem inclosos. Aquests son els valors que oferim als nostres clients, convergint sempre en planificació i costos.

Gestionar un projecte tenint en compte la capacitat d'adaptar els recursos existents a les necessitats del moment, es igual d'important que dissenyar un producte capdavanter: “per molt bo que sigui el producte, s'ha d'aconseguir sempre el millor i màxim rendiment”

ELS NOSTRES OBJECTIUS

L'objectiu principal d' ÆiO Enginyers es oferir serveis d'enginyeria externa utilitzant les últimes tecnologies i programari específic pel disseny, creació, desenvolupament i gestió integral de projectes, podent d'aquesta manera optimitzar els productes finals i els procediments.

 

Desenvolupament: aTotArreu.com