Accés clients
FacebookLinkedIn

Formació

formacio

En els diferents àmbits o sectors a on es necessiten desenvolupar projectes d'enginyeria, es imprescindible estar al dia en últimes tecnologies de disseny en 3D, sistemes de gestió documental, planificació de treballs i recursos, així com estar al dia de les diferents normatives que estant apareixent en els diferents sectors e inclús de les renovacions de les ja existents.

Aprofitant la nostra experiència com a dissenyadors de maquinària amb l'eina Solid Works, realitzem formació tant per a centres específics com directament a les empreses. De la mateixa forma, realitzem implantacions de software adaptant-lo a les necessitats de cada client i formant el personal a tots nivells, tant a usuaris com a administradors.

D'altra banda, aprofitant l' ubicació de les nostres oficines al Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa, a on disposem d'aules adaptades, realitzem cursos per a grups reduïts i de diferents nivells.

Des de ÆiO Enginyers podem gestionar la subvenció per a la formació dels treballadors de les empreses que així ho demanin.

 

Desenvolupament: aTotArreu.com